Impresarul îl apără pe Fabbrini: „Dați-mi 100.000€”


-->

Diego Fabbrini a făcut un nou sezon slab la Dinamo, reușind doar 3 goluri și 3 assist-uri. Deși salariul jucătorului este unul imens, acesta nu s-au justificat în niciun moment al sezonului.

Impresarul său, Florin Manea își apără jucătorul și cere toți banii din salarii în cazul în care acesta se va despărți de Dinamo.

„Văd că situația la Dinamo se deteriorează. Fabbrini își va lua toți banii din contract, 18.000 de euro pe lună. Le-am zis și în iarnă să nu se angajeze la acest contract, l-a vrut și CFR. Acum, plătiți-l! Îmi apăr jucătorul. Nu mai bine îmi dai 100.000 de euro și pleacă? Dacă nu ajungem la o înțelegere, să știți că jucătorii străini merg la FIFA”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

„Mie nu îmi plac asemenea jucători care sunt așa individualiști. Are calitate, e plăcut așa să te uiți, driblează o dată, de două ori, dar deja cred că adversarii au învățat aceste piruete pe care le face. Ar fi fantastic să mă contrazică, pentru el, să arate că e un jucător care merită să fie la Dinamo în continuare, pentru că și el, din ce știu eu, e foarte bine plătit”, a afirmat și Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Citește și:

Dusan Uhrin, anunț despre viitorul său: ”Atunci vom vorbi”

Previous Imaginea serii în Ștefan cel Mare
Next Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *