IMPLICAT Cine este omul care decide tot și nu doarme ca să readucă Dinamo sus


Dinamo este într-un moment critic în momentul de față. Fără un finanțator care să investească sume de bani în transferuri, cu un lot în momentul de față total schimbat și cu mulți tineri în cantonament, cineva muncește din greu ca să găsească jucători și să-i aducă cât mai repede sub comanda lui Eugen Neagoe.

Delegația lui Dinamo în Spania este condusă de Florin Prunea, care săptămâna trecută nu era sigur dacă vine sau nu alături de băieți, tocmai ca să caute jucători. Fostul portar a venit pentru a fi aproape de fotbaliști, pe care îi ajută cu tot ce poate, îi încurajează, le mai dă ”un șut în fund” când obosesc și le spune cum pot ajunge să facă ca să readucă performanța în Ștefan cel Mare și să ajungă oameni de bază la națională.

Conducătorul ”câinilor” transmite din ”răutatea” pe care o avea el, și ăsta este un lucru pozitiv, mai ales că în lot sunt mulți tineri. Cam ceea ce făcea un coleg de generație cu el, Cosmin Contra, când a fost antrenor la Dinamo. Așa a reușit să califice echipa în play-off și să se bată până-n ultima etapă la titlu.

Florin Prunea însă nu e liniștit. A stabilit împreună cu Eugen Neagoe să mai aducă cel puțin cinci jucători în această perioadă, dintre care unul este posibil să vină chiar astăzi.

”Din păcate nu am timp să mă uit la meciul României, avem foarte mult de muncă! Dar sunt cu inima alături de tricolori și sunt sigur că se vor califica în semifinală”, a fost anunțul lui Prunea când a ajuns la hotel.

Și chiar așa a fost. Directorul general al lui Dinamo a stat până târziu în noapte cu Eugen Neagoe și cu Ionel Dănciulescu, pe terasa superbă de la Barcelo Marbella, ca să găsească cele mai bune soluții pentru echipa din Ștefan cel Mare care are un obiectiv clar în acest sezon: să nu mai rateze play-off-ul.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV ”Câinii” au ajuns la Marbella. Ultimele informații din cantonament

-->
Previous FOTO EXCLUSIV ”Câinii” au ajuns la Marbella. Ultimele informații din cantonament
Next FOTO Cu ce star al lui Real Madrid s-au întâlnit ”câinii” la primul antrenament la Marbella

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *