Implicarea lui Badea la Dinamo: ”Ne-am făcut o promisiune”


Dinamo a intrat într-o nouă eră cu doi noi investitori, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu. Cel din urmă a fost invitat astăzi la emisiunea Dinamo 7/9 și a explicat care este relația cu Nicolae Badea și cum se va implica acesta mai departe.

”Eu o să vorbesc din experiența mea personală cu domnul Badea, știu că este un personaj care creează controverse și toată lumea poate să-și exprime opinii și idei despre domnul Badea, eu nu aș vrea să mă raliez niciuneia și eu o să spun că domnul Badea a fost un sprijin pentru mine și pentru Eugen în tranzacția cu domnul Șerdean, ceea ce eu cred că este un lucru foarte important pentru că datorită acestui lucru ne aflăm aici și probabil în viitor datorită acestui lucru se vor întâmpla lucruri la Dinamo.

Eu am o relația bună cu domnul Badea și am împărtășit idei. Mie mi s-a părut o persoană foarte deschisă în ceea ce privește ideile de dezvoltare a lui Dinamo. Am discutat doar principii, n-am ajuns în detaliu, dar ne-am făcut o promisiune că o să încercăm să stăm de vorbă regulat să vedem dacă ideile de la nivel principial pot fi materializate într-o relația mai strânsă. Chiar cred că în ceea ce privește tranzacția cu domnul Șerdean ne-a ajutat”, a declarat Andrei Nicolescu.

De asemenea, acesta a dezvăluit că a discutat și cu Ionuț Negoiță.

”Eu l-am perceput pe domnul Negoiță ca un om deschis și cred că există posibilitatea unei discuții astfel încât dânsul să vină în întâmpinarea noastră referitor la ceea ce ne dorim noi. (n.r. să preia partea din Săftica care nu mai aparține clubului).

Trebuie updatată și recondiționată baza Săftica.”

Citește și:

Hotelul care-ți oferă posibilitatea să dormi în două țări

Previous Mutare importantă pe plan sportiv la Dinamo: ”Asta vrem”
Next Planul noii conduceri a lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *