Ilie Dumitrescu îi spune lui Rednic unde greșește: ”Ar trebui să-și asume”


Ilie Dumitrescu, în prezent specialist Digi Sport, a analizat la rece situația de la Dinamo, echipă despre care a vorbit în ultimul timp în termeni laudativi.

„Observ că la Dinamo responsabilitatea pentru acest eșec e doar a fotbaliștilor. Când antrenam, eu ieșeam după fiecare eșec și spuneam că e sută la sută responsabilitatea antrenorului. Cred că și Rednic ar trebui să-și asume. A fost al treilea lui meci si pe mine m-a șocat organizarea defensiva a lui Dinamo. Să fii condus cu 2-0 de o echipă de Liga a 3-a.

Eu nu-i judec pe cei de la penalty-uri. Eu mă întreb ce s-a întâmplat de s-a ajuns la lovituri de departajare. Tu vii și spui că aduci jucători noi când mai ai 4-5 meciuri decisive pana la pauza de iarnă și trebuie să scoți puncte? Păi ce să mai joace fundașul tău stânga sau altul din echipă când știe că îi aduci înlocuitor?! De asemenea, i-aș întreba pe fotbaliștii lui Dinamo dacă acest meci a fost pregătit pentru loviturile de la 11 metri”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Citeşte şi:

VIDEO Reacție nervoasă a lui Rednic pe bancă la penalty-uri. Cum i-a numit pe jucători

-->
Previous PCH cere un nume IMPORTANT la Dinamo: ”Avem nevoie de el. Rednic nu e Dumnezeu”
Next VIDEO Reacție nervoasă a lui Rednic pe bancă la penalty-uri. Cum i-a numit pe jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *