Ilie Dumitrescu: „Bravo, Dinamo”


Dinamo a câștigat în prima etapă cu scorul de 3-2, împotriva lui FC Voluntari. Sorescu a marcat un hatt-rick memorabil, iar Dinamo începe cum nu se poate mai bine campionatul. Nu doar fanii dinamoviști au rămas uimiți de felul în care Dinamo a câștigat partida. Ilie Dumitrescu, un stelist adevărat, dar care întotdeauna a fost imparțial și foarte corect în declarații, laudă jocul „câinilor”.

„E clar că vorbim de o reacție excelentă a lui Dinamo apropo de situația în care se află. Fiecare s-a autodepășit. Sorescu, uitați aici, la această acțiune, e incredibil cum reacționează Voluntari la jocul fără minge. Mă uitam la linia asta de mijloc, ai Rață, Droppa, Neluț Roșu. Sunt jucători cu tehnică foarte bună, care joacă un fotbal bun în posesie, dar la jocul fără minge… sunt expuși la toate acțiunile lui Dinamo, nimeni nu se apară.

Toate acțiunile lui Dinamo, orice verticalizare, orice joc în profunzime, era direct pe linia de fund. Atât Tamaș, cât și Armaș, au fost expuși. Niciun fel de pressing de întâmpinare, de opoziție. Și la primul gol, la fel.

E un rezultat imens pentru Dinamo, mai ales în situația fizică în care se află. Pe urmă, problema cu copiii ăștia în zona fundașilor centrali. Și în prima repriză au fost inexactități, cu probleme de poziționare. Giafer, la fel și Dudea. Au nevoie de puțin timp, de tonus, impactul ăsta cu Liga 1 e diferit. Sunt mulți jucători de Liga 2, care au continuitate, dar când apar în Liga 1 e alt nivel, dar mai ales pentru niște copii aduși direct din academie. Trebuie felicitați chiar și copiii ăștia.

Răuță m-a impresionat. Ok, Sorescu e MVP-ul, cel mai bun, dar jocul fără minge la Dinamo… am văzut un efort senzațional făcut de linia de mijloc. A cedat și Anton, Răuță a fost retras, Filip a muncit extraordinar. Și Bani a făcut un efort incredibil pentru fizicul pe care îl are. Deci, felicitări Dinamo! Un rezultat extrem de important”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Citește și:

Dario Bonetti: ”Este o surpriză pozitivă și pentru mine”

-->
Previous Dario Bonetti: ”Este o surpriză pozitivă și pentru mine”
Next Jucătorul care a promis noua goluri și-a schimbat discursul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.