”Îl rog pe domnul Negoiță să-l ia. Mă apucă râsul”


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, se orientează dacă este cazul să investească sau nu într-un conducător de club și ce calități ar trebui să aibă acesta, având în vedere că ultimii pe care i-a avut nu au rupt gura târgului. El a discutat cu Șfaițer de la Botoșani și patronul moldovenilor de dă undă verde să facă mutarea.

Valeriu Iftime susține că Șfaițer nu are nicio funcție oficială la FC Botoșani și nici contract cu moldovenii, astfel că ar putea pleca fără dificultăți la Dinamo, dar că îi vine să râdă când aude de această posibilitate.

„Cornel Șfaițer nu e conducător la FC Botoșani. Nu e nici președinte, nici patron. E un fel de consilier. Cornel Șfaițer nu este președinte la FC Botoșani. E un băiat extraordinar, știe fotbal, e cu noi. E prietenul meu, face lucruri extraordinare pentru Botoșani. Nu are contract cu noi.

Îl rog pe domnul Negoiță să îl ia. Dacă crede că o pune pe Dinamo pe roate. Mă apucă râsul când văd știrea cu Șfaițer la Dinamo. Nu le iau niciun ban. Nu are angajament cu Botoșani. A fost președinte acum patru ani. Mi se pare o mare aberație”, a spus Iftime, citat de Digi Sport.

Citește și:

Miriuță a aflat ce s-a întâmplat la Piatra Neamț

-->
Previous VIDEO Momentul când Nemec scandează împotriva Stelei. Ce au postat fanii dinamoviști
Next Claudiu Niculescu despre dinamoviști: ”E foarte grav”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *