Îl desființează. Ce fost antrenor explică unde greșește Negoiță: ”Du-te, Mirele, la Dinamo”


Ionuț Negoiță este din ce în ce mai contestat și fanii așteaptă momentul în care el va face anunțul că va vinde cu adevărat clubul. Ioan Andone însă explică unde a greșit acționarul majoritar al grupării din Ștefan cel Mare.

”O parte din ce spune Mirel are dreptate, dar vina principală o are cel care dă banii şi nu stabileşte nişte reguli. Zice <<Mă las pe mâna lu’ ăla>>, dar cum te laşi pe mâna lui? Te laşi pe mâna antrenorului care îţi aduce 15 jucători, care e o mare prostie. În loc să îi spună <>. Păi, când aduci 15, nici Mourinho nu reuşeşte în 3 luni să aibă rezultate. Se urcă suporterii după trei luni pe tine că tu faci două victorii în 3 luni.

Transferurile! Prima ofertă care vine, la vânzare! <>. După etapa a treia când eram pe primul loc neînfrânt? Tu îmi vinzi doi titulari? Când am întrebat, mi-a zis: <>. Mirel nu ştie ce e acolo! Că el poate să vorbească, că din exterior toate sunt frumoase. Du-te, Mirele, la Dinamo să vezi ce frumos va fi!

Dacă prind playoff, Doamne ajută! Acum, eu nu am cum să nu ţin cu Dinamo, să prindă play-off-ul sau lucruri din astea. Dar le va fi foarte greu”, a declarat Ioan Andone.

Citește și:

FCSB a vrut, Becali a căpătat! Situație PENIBILĂ pentru Salomao

-->
Previous Sigur o să vă bucure reușita lui! Ce gol pentru un fost atacant dinamovist
Next FCSB a vrut, Becali a căpătat! Situație PENIBILĂ pentru Salomao

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *