FOTO Îi merge de minune după ce-a plecat de la Dinamo. A ajuns în Europa League!


A stat doar un an la Dinamo, între iulie 2016 și august 2017, dar a lăsat o impresie pozitivă și a contribuit la locul 3 din campionat, plus câștigarea Cupei Ligii. A vorbit frumos despre club și după despărțire și a trimis și un mesaj de încurajare ”câinilor” la derby-ul cu FCSB.

După 43 de meciuri în tricoul roș-albilor și 3 assist-uri, Azer Busuladzic a ajuns în urmă cu aproape doi ani la Atromitos Atena și este pe val. În această seară, echipa lui a învins la Aris Salonic, scor 2-0, acolo unde ex-dinamovistul a fost din nou integralist. Cu două runde înainte de final, Atromitos a pus 6 puncte de principala contracandidată pe care a învins-o în meciul direct și a ajuns în preliminariile Europa League. Și-a fost sărbătoare în vestiarul atenienilor!

Este pe locul 4, cu șanse teoretice de a prinde chiar podiumul, AEK Atena fiind la 5 puncte în față. Oricum, o performanță remarcabilă pentru formația lui Busuladzic, într-un campionat dominat de lupta electrizantă dintre PAOK Salonic și Olympiacos. Azer a jucat 27 de meciuri în actuala ediție pentru eleni.

Citește și:

Cât rezistă Elvis? La ce mai trebuie să lucreze albanezul

-->
Previous Cosmin Moți, gol decisiv împotriva echipei unde va veni Ioan Becali! Ce-a putut să urmeze după
Next Probleme cu un jucător. Ce trebuie să facă să rămână

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *