Igor Surkis, implicat la Dinamo? „O colaborare pe termen lung”


Suporterii care conduc Program DDB caută sponsori sau chiar investitori pentru gruparea din Ștefan cel Mare, să aibă un back-up pentru momentul în care vor reuși să-l îndepărteze definitiv pe Pablo Cortacero, spaniolul care din nou a intrat într-un con de umbră și n-a virat nici măcar un singur euro pentru obținerea licenței de anul aceasta. Mircea Lucescu a spus că Dinamo Kiev ar putea avea o colaborare pe termen lung cu Dinamo București, iar asta ar implica pe patronul ucrainienilor, miliardar.

Igor și Grigori Surki, care au o avere de 3,5 miliarde de euro, au devenit oficial membri DDB, după sprijinul acordat „câinilor” în organizarea „meciului salvării”. În urmă cu doi ani, prin intermediari, cei doi frați ar fi luat în calcul să preia Dinamo București. Ca alte atâtea tentative în cazul clubului din Ștefan cel Mare, și aceasta a picat.

Igor Surkis a ținut să-i mulțumească public lui Mircea Lucescu pentru faptul că a acceptat să antreneze marea rivală a clubului Șahtior, pentru care Il Luce deja scrisese istorie în Ucraina. „Noi nu uităm că trei ani la rând nu am jucat în Champions League și îi suntem recunoscători lui Mircea Lucescu. Am ajuns acolo datorită lui”, a transmis Igor Surkis, conform Antena Sport.

Citește și:

Încredere în Mulțescu: ”Va câștiga Cupa României”

Previous Încredere în Mulțescu: ”Va câștiga Cupa României”
Next Transfer de la FC Barcelona pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *