Idee riscantă pentru Dinamo: „Cureți vestiarul”


Dumitru Dragomir (75 de ani) crede că la Dinamo este nevoie de schimbarea radicală la nivel de lot.

„Cureți vestiarul! Îl cureți, că nu e niciun Ronaldo, niciun Messi sau Lewandowski. Apoi încerci să faci ceva. Le-ai dat un număr infinit de șanse să scoată două-trei rezultate bune. Trebuie să strici mecanismul.

Convingerea mea este că la Dinamo, să nu exagerez, dar în afară de trei nume de acolo, n-aș opri nimic. Poate din copii aș opri câțiva. Pe bătrâni i-aș dat afară pe toți. Absolut!”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Detalii oferite de Zăvăleanu

„Am convocat ședința respectivă în ideea de a vorbi despre provocările financiare și sportive. Domnul Badea nu a putut participa.

Evident că am discutat despre relațiile dintre jucători, relațiile cu antrenorul, mai ales că în presă au apărut foarte multe știri despre lucrurile astea. Am încercat să aflăm opinia domnului Rednic, am considerat că nu e cazul să dăm curs unor lucuri care nu au nicio legătură cu realitatea, pentru că nu s-a pus în nicio secundă problema înlocuirii domnului Rednic. Eu nu cred că există niciun fel de probleme, așa că nu știu de unde au apărut lucrurile astea. Nu s-a pus problema ca Iuliu Mureșan să fie îndepărtat nici înainte nici după ședință. Doar pentru fapte culpabile ar putea fi îndepărtat la cererea noastră adresată judecătorului sindic.”, a spus Răzvan Zăvăleanu la DigiSport.

Citește și:

Steliano Filip se apără: ”Cineva a transmis mesajul greșit”

-->
Previous La ce numitor comun au ajuns cei implicați la ședință
Next Gheorghe Mulțescu revine în antrenorat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *