Iată de ce a Rednic a concediat la foc automat! Situații incredibile


Dinamo s-a despărțit în ultimele luni de mai mulți fotbaliști, Penedo, Cooper, Mezague, Delorge, Grozav, Târcoveanu, Popovici, Subotic și Tade. Mircea Rednic a avut de-a face cu situații incredibile! Iată câteva detalii.

„Jucătorii intraseră într-un colaps, motivația s-a pierdut și la antrenamente. Nu mai exista concentrare, iar unii fotbaliști ajunseseră să se uite pe rețelele de socializare în timpul pregătirilor! Adică mai trăgeau un ochi pe telefon între aparatele de la sală. Ceilalți, cărora le păsa de antrenamente, când vedeau își pierdeau și ei concentrarea. Rednic i-a amenințat de la început pe jucători că dacă va vedea astfel de episoade va trece direct la a-i da afară pe cei vinovați”, au povestit sursele Gezatei.

Un alt episod este legat de Armando Cooper. Închizătorul panamez a avut cel puțin cinci antrenamente la care a întârziat: „Știa programul sau cel puțin ar fi trebuit să-l știe fiindcă era transmis public, doar că mijlocașul a ajuns după startul antrenamentului. I s-a atras atenția, o dată, de două ori, de cinci ori. Mai găsea scuze, ba că soția, ba copilul”.

Citește și:

Dinamo a scăpat de un inamic important. O șansă în plus cu el în tribună

-->
Previous Încă o confirmare că Rednic țintește să preia Dinamo
Next Dinamo a scăpat de un inamic important. O șansă în plus cu el în tribună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *