Iar le-a luat mințile! Scandal intern și ”superoferta” pentru care Nistor ar ajunge la rivali


Ceea ce a părut o glumă sau o chestie a la Gigi Becali se transformă într-un caz la gruparea din Ștefan cel Mare. De parcă asta ar trebui să mai surprindă pe cineva! Sursele din media spun că Dan Nistor ar fi luat foc după ce Ionuț Negoiță l-a lăsat să plece pe May Mahlangu în străinătate în detrimentul său. Mai mult, decarul echipei n-ar fi vrut să iasă azi la antrenament și a amenințat conducerea!

Luni, Gigi Becali a declarat public că-l ia la FCSB oferindu-i salariu de 15.000 de euro pe lună, iar ”câinilor” 500.000 de euro plus Kamer Qaka. Alexandru David, președintele dinamovist, a vorbit din partea lui Ionuț Negoiță și a declinat orice ofertă, astăzi nuanțând ideea: ”Dacă Gigi Becali spune că nu vorbește cu ”lucrătorii de la Dinamo” și afirmă că Dennis Man valorează 15-20 de milioane de euro, atunci ”lucrătorii de la Dinamo” îi transmit că ar putea lua în calcul varianta transferului lui Nistor pentru încă un zero la finalul celor 500.000 de euro. Dar Nistor nu va pleca în țară, ci va merge într-un campionat puternic de afară”.

Ceea ce înseamnă că e posibil ca după May Mahlangu la Ludogoreț, să plece cât de curând un alt fotbalist esențial al lotului! Oricum, Dan ar fi transmis conducerii că nu mai vrea să rămână până nu i se mărește contractul actual de 10.000 de euro pe lună, eventual la 15.000 de eure pe lună. Plus un bonus: un apartament la RIN Grand Hotel! Că tot i se pregătea un contract de durată cu Dinamo.

Citește și:

Ziua transferurilor dinamoviștilor! Un fost căpitan a schimbat echipa

Previous Ziua transferurilor dinamoviștilor! Un fost căpitan a schimbat echipa
Next Ultimele detalii despre ultimul transfer. Ce salariu i s-a propus și ce mai trebuie să facă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *