Iar își pun suporterii în cap. Ce a făcut conducerea lui Dinamo astăzi


Au trecut 8 zile de când Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo și i-au urmat deja doi jucători aduși de el la formația din Ștefan cel Mare. Ziggy Gordon semnase cu echipa din Ștefan cel Mare la finalul lunii mai, dar între timp i-a fost reziliat contractul fără nicio despăgubire.

Iar astăzi a fost rândul altui jucător care a fost forțat să plece. Este vorba despre Alexander Christovao, un atacant de 26 de ani din Angola. Conducerea echipei l-a dat afară pe vârful pentru care a garantat Rednic, iar jucătorul a plecat cu buzunarele goale din Ștefan cel Mare, în timp ce toți ceilalți jucători care au fost aduși în mandatul lui Florin Bratu au plecat în toamnă cu mulți bani în avans. Atacantului i s-a transmis că cele două salarii restante le va primi abia pe 11 iulie, când clubul va primi o tranșă din banii de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile TV. Tot atunci are de recuperat și Mircea Rednic cei 150.000 de euro, suma cu care a împrumutat în această perioadă clubul.

Din informațiile noastre nici salariații clubului nu au fost până acum plătiți. ”Nu mai e Rednic care să împrumute clubul ca să se plătească salariile la timp”, s-au plâns ei.

4.000 de euro pe lună era salariul pe care îl avea Alexander Christovao la Dinamo

Citește și:

Șef nou în Ștefan cel Mare. Și o primă declarație care va înfuria fanii

-->
Previous ULTIMA ORĂ Ce gest a făcut Rednic pentru Dinamo. Un jucător e asigurat
Next Șef nou în Ștefan cel Mare. Primele declarații

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *