Ianis Zicu povestește cum a plecat de la Dinamo la Inter


Ianis Zicu și-a pus ghetele în cui și a venit timpul să rememoreze cele mai importante momente din cariera sa. Printre ele, transferul de la Dinamo la Inter Milano, pe care l-a bifat la doar 19 ani, fără să se gândească prea mult la mutarea pe care o face.

„Nu înţelegi prea multe la 19 ani, 20 de ani când ajungi acolo. Este o altă organizare. Am ajuns în birou la Moratti, am aşteptat 20 de minute şi la ora fixată au venit. Mi-au pus contractul în faţă, nu ştiam italiană, n-am citit, nu m-am uitat. Am semnat pe ultima pagină şi atât. Am stat doar două zile prima dată pentru că a trebuit să plec la Parma, la schimb cu Adriano. Îl doreau mult şi le-au dat trei jucători la schimb, printre care şi eu”, a spus Ianis Zicu pentru Telekom Sport.

Zicu a fost cumpărat de Inter Milano în 2003, de la Dinamo, în schimbul a 2,5 milioane de euro. Românul n-a apucat să evolueze pentru formaţia la care au mai fost legitimaţi Chivu, Alibec sau Puşcaş.  Zicu a fost împrumutat rând pe rând la Parma, Dinamo şi Rapid. În cele din urmă a venit liber de contract în „Groapă”, după care a mai evoluat pentru Poli Timişoara, ŢSKA Sofia, câteva echipe din Coreea de Sud, Petrolul, ACS Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş.

-->
Previous SOARTA Prunea povestește cum a ajuns la Dinamo: ”Am plecat plângând”
Next S-A HOTĂRÂT Mutarea pe care o va face Penedo în curând

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *