Iacob s-a întâlnit cu Mohammad Murad


-->
Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, caută investitori și sponsori pentru echipă și a dezvăluit ce a discutat cu Mohammad Murad, cel care s-a interesat și acum 2 ani de club.

Noul conducător al „câinilor” spune că el și omul de afaceri libanez au discutat despre un posibil parteneriat care să ajute clubul pe plan financiar. În plus, Iacob dezvăluie că discută cu un om de afaceri, care așteptă un alt partener pentru a prelua împreună clubul.

„I-am prezentat domnului Murad situația. Nu știu dacă vrea să investească. Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul printr-un parteneriat comercial. Sunt mai multe moduri în care poate fi făcut acest parteneriat. Mai ales că Dinamo a mai avut contract cu lanțul de hoteluri Pheonicia. De aceea m-am întâlnit cu el. Există un investitor, pe care nu vreau să-l divulg. A precizat că nu va investi la Dinamo decât dacă mai vine o persoană care să acopere cealaltă parte”, a spus Vlad Iacob la ProArena. Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor. Vom mai aduce jucători pentru a întări lotul.” – a spus acesta la Ora Exactă în Sport.

Cine e Mohammad Murad

Mohammad Murad, un libanez cu o avere de peste 150 de milioane de euro, este un nume cunoscut în România, țară unde s-a stabilit în urmă cu 35 de ani în speranța că va deveni medic. Între timp, a făcut o avere în industria turismului din România, având mai multe hoteluri.

Mohammad Murad mai are și alt tip de legături cu România. În 1992, până să intre în domeniul turismului, a deschis primul fast food oriental din București.

Citește și:

Begliktash, loc spectaculos de pe litoralul bulgăresc

Previous Rivaldinho și Hanca semnează cu Craiova
Next După Murad, Iacob a vorbit și cu Cataramă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *