Iacob anunță noi transferuri la club


-->
Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a avut o intervenție pentru Radio Dinamo 1948, unde a clarificat mai multe aspecte importante. Acesta anunță „4-5” transferuri noi la echipă.

,, Atitudinea cu Progresul a fost bună, o să explic, avem mult de muncă, perioada de pregătire nu a fost făcută cu actualul staff tehnic. Pregătirea fizică, în opinia staff-ului, putea fi mai bună, dar lucrează intens, încercăm să remediem. Nu mai avem timp pentru pregătirea fizică specifică efectuată în presezon. Avem preparator fizic nou venit la echipă. În această săptămâna, avem din fericire o scurtă pauză între cele două meciuri, dar se lucrează intens la antrenamente, la pregătirea fizică. Au și venit jucători, vor mai veni jucători noi, în jur de 4-5 jucători vor mai veni.”, a declarat Iacob la Radio Dinamo 1948.

Denis Oncescu, 17 ani, a apărat poarta lui Dinamo în prima etapă din Liga 2, 1-0 cu Progresul Spartac. Iacob susține că roș-albii vor să întărească și această poziție, și în contextul plecării lui Eșanu.

„Știu că Oncescu a generat câteva emoții în rândul suporterilor și conducerii în primele minute, el urmează să împlinească 18 ani, e foarte tânăr, joacă pentru prima dată în carieră cu atâția fani în spate. E un portar cu calități deosebite care sper că va evolua cât mai mult la prima echipă. Dar da, ne gândim să acoperim și postul de portar”, a declarat Iacob la Radio Dinamo 1948.

Transferurile până în prezent

Alexandru Pop (atacant, 29 de ani)
Iulian Roșu (mijlocaș, 28 de ani)
Ionuț Bobea (atacant, 20 de ani)
Cătălin Țîră (atacant, 28 de ani)
Alin Șerban (jucător de bandă stângă, 19 ani)
Neluț Roșu (mijlocaș central, 29 de ani)
Dani Iglesias (mijlocaș ofensiv, 27 de ani)
Vali Lazăr (extremă stânga, 32 de ani)
Bogdan Gavrilă (extremă dreapta, 30 de ani)
Vasile Buhăescu (atacant, 34 de ani)

Citește și:

Când își poate Dinamo îndeplini visul: ”Am primit informația”

Previous Unde se va disputa meciul Dinamo-Oțelul
Next Ce echipe n-au drept de promovare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *