--> -->

Iacob, anunț despre venirea lui Murad


-->
Oficialii lui Dinamo negociază cu afaceristul Mohammad Murad în această perioadă. Administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, a vorbit despre acest aspect, la Playsport Live.

Vlad Iacob a confirmat discuțiile cu Mohammad Murad, dar a spus că toate detaliile sunt confidențiale:

„Noi discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.

Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii și să știe care sunt perspectivele. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, mai ales la clubul de fotbal Dinamo. Unii oameni au lăsat lucrurile în paragină aici.

Așteptăm lângă noi investitori care vor să ajute clubul Dinamo, le vom furniza toate informațiile necesare, cu toată transparența. Există și alți investitori dispuși să vină la Dinamo, da. Domnul Murad este dispus să colaboreze”, a spus Vlad Iacob, în direct la Playsport Live.

Ce a declarat Mohammad Murad

Mohammad Murad a oferit un interviu pentru Playsport în care spune că nu a primit actele solicitate de la Dinamo. Milionarul declară că este interesat să investească în sport și consideră că oamenii de afaceri au o obligație morală pentru a sprijini sportul sau zona culturală.

„Sunt anumite informații de care am nevoie pentru a le prezenta în comitetul nostru director. Cei de la Dinamo m-au sunat și mi-au zis că luni sau marți… . Nu e problemă, la noi durează două zile, însă să avem tot ce e nevoie. Sunt date legate de trecutul juridic, dacă prezentul și viitorul sunt clare, le știm, în trecut sunt anumite lucruri care mă preocupă pentru a fi clarificate.

Mi-au spus că sunt mulți doritori, eu nu am o problemă cu asta, nu sunt un obstacol în acest sens, vin să completez structura cu un nou acționar, dacă mai e nevoie de cineva, nu vreau să fac monopol, 51%, nu am pus această condiție… să devin majoritar. Însă ne putem permite și această variantă, nu e o problemă. Suntem pregătiți, suntem în temă, putem să dăm drumul la treabă oricând. Am spus, la noi, în comitet, durează două zile, nu mai mult. Sper să fie ok, să primesc ce am solitat la întâlnire, am nevoie de un act de acolo”, a transmis Murad.

Citește și:

Surpriză la Ministerul Sportului! Alexandru Dedu, favorit

-->
Previous Ce echipe n-au drept de promovare
Next Dorin Iacob oferă detalii importante

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.