I-a pus gând rău lui Dinamo: ”Sperăm să-i batem”


Dinamo are meci pe 2 aprilie, de la ora 16:00, cu Unirea Dej, în Ardeal. Portarul ardelenilor, Dorian Railean, integralist în meciurile reprezentativei Moldovei cu Feroe (1-1) și cu Cehia (0-0), vrea să facă o partidă mare și duminică.

”Obiectivul conducerii a fost menținerea în liga secundă, dar fiecare a vrut să fim cât mai sus. Nu ar fi miracol să promovăm, poți spune că ar fi o minune doar când stai acasă și nu faci nimic. Acum, se văd roadele muncii noastre și ale staff-ului. Ne-am atins visul, play-off, acum vrem să forțăm mai mult.

Ne motivează faptul că apărem la TV, că ne urmărește România. Ne motivează și că vorbim toți românește. Eu sunt singurul străin, dar cu pașaport românesc. Cea mai ușoară cale de a ajunge la Liga 1 este să promovezi cu propria echipă

Dinamo nu a traversat cea mai bună perioadă în primele etape, apoi și-a revenit impresionant. Nu prea cred că va mai pierde puncte, are trupă bună. Sperăm să-i batem din nou, ca astă vară, dar partida va fi mult mai dificilă. Totuși, jucăm acasă, e un meci pe care vor fi toți ochii, vrem victoria”, a declarat portarul Dorian Railean pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Sfântul Porfirie Kavsokalivitul: ”Inima saltă de bucurie”

Previous Dezvăluiri tari despre noii acționari: ”Doar atât și-a luat”
Next Victorioși la Kiel, dar eliminați din Ligă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *