I-a pus gând rău Farului: ”Doamne ajută”


Dinamo are meci greu în această seară, pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 21:00. Dennis Politic vrea să arate că e câine adevărat și vrea să impresioneze în această partidă.

”Știm ce nume reprezintă Gică Hagi, cel mai bun fotbalist român, un nume enorm. Eu sunt cam tânăr, nu l-am prins jucând, am crescut cu Mutu, Marica și Chivu. Nu mi s-a ivit ocazia de a-l întâlni pe domnul Hagi, îl respect. Momentan ne întâlnim doar ca adversari.

Eu încerc meci de meci să creez pericol, să dau gol. Dacă va ieși contra Farului, să dea Dumnezeu!, voi fi foarte fericit. Eu exersez la fiecare antrenament, uneori, iese în meci, alteori nu

Cred că putem să arătăm mai multă agresivitate, încercăm să clădim, să îmbunătățim asta de la meci la meci. Sperăm să se vadă rezultatele cât de repede”, a declarat ieri fotbalistul de 23 de ani.

Acesta a comentat și starea gazonului:

”Am auzit că gazonul nu este în cea mai bună condiție, nu putem folosi asta ca o scuză, dar suntem mai obișnuiți decât Farul acolo. Nu putem spune că ne avantajează sau dezavantajează, vom încerca să practicăm fotbalul pe care îl știm.

Nu am fost obișnuit să joc doar pe un gazon ca masa de biliard. Nu avem ce face, s-a decis să jucăm acolo, vom încerca să dăm tot ceea ce avem mai bun. Nu mi-e teamă de accidentare”.

Citește și:

Colecția ”Senzitiv” a lui Marian Ionescu. Pasiunea de excepție a muzicianului

Previous Dinamo-Farul, echipe probabile și cotele Betano
Next Două torpile au scufundat-o pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *