I-a fost decisă soarta lui Rednic la Dinamo


Un nou meci, o nouă înfrângere. După foarte mult timp, Dinamo pleca favorită într-un meci de Liga 1, însă rezultatul a fost același. Cu toate acestea, conducerea lui Dinamo nu se gândește în niciun moment să-l schimbe pe antrenor. Dimpotrivă, Mircea Rednic consideră că de această dată este rândul jucătorilor să plătească.

”Nu sunt persoana potrivită care să vorbească despre ce au făcut jucătorii pe teren. Eu pot să vorbesc doar despre insolvenţă, despre procedură. Dăm credit antrenorului, asta e situaţia, sperăm să o scoatem la capăt. Salariile sunt la zi, sunt plătite, sunt competitive, bune pentru Liga 1.

Nu ştiu ce se îmtâmplă, dacă mă uit la lot cred că e unul bun. Nu ştiu ce trebuie să facem să ieşim de aici, dar administrativ stăm bine. Orice am face noi, nu avem ce face dacă jocul nu merge, nu iese.

Rămâne să facem o şedinţă în perioada următoare, să vedem pe cine aducem, cine pleacă. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el îşi face strategia pentru perioada din iarnă.

E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el şi în 2022, fără probleme”, a spus Răzvan Zăvăleanu, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Look, de pe Look Sport+.

Citește și:

Cornel Dinu îi ia apărarea lui Rednic: ”Ce să facă?”

-->
Previous Cornel Dinu îi ia apărarea lui Rednic: ”Ce să facă?”
Next Antrenament anulat în această dimineață

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *