I-a depășit pe toți. Jucătorul dat afară de Contra, eficient în Liga 1


Cosmin Contra a repetat la Dinamo aceleași greșeli din primul său mandat. A adus mulți jucători, fiind de acord cu toate transferurile făcute de Rufo Collado și Pablo Cortacero. Și pentru a le face loc, a sacrificat jucători, printre care Daniel Popa și Mihai Neicuțescu, care au ajuns la Chindia Târgoviște, formație care a învins-o pe Voluntari cu 2-0.

Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1 în tricoul târgoviștenilor, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.

După venirea lui Cosmin Contra la Dinamo, în luna august, Popa a fost trecut imediat pe „linie moartă” de „câini”. Practic, Contra i-a acordat o singură șansă, chiar într-un meci contra Chindiei, pierdut de alb-roșii, 0-1.

Apoi, a început campania masivă de transferuri. Printre jucătorii noi veniți în „Groapă” s-au regăsit și două vârfuri, Magaye Gueye și Adam Nemec. Aceștia au marcat fiecare câte două goluri, adică mai puțin decât a reușit „împrumutatul” Daniel Popa la Chindia.

Citeste si:

Veste proastă Dinamo tocmai a fost amendată astăzi

Previous Veste proastă Dinamo tocmai a fost amendată astăzi
Next Cortacero, aproape înlăturat. Spaniolul nu se lasă și încercă să recapete puterea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *