Florin Prunea atrage atenția: ”Fără vor avea probleme” Mărginean ar fi o variantă


Dinamo, sat fără câini. Așa a concluzionat Florin Prunea la finalul meciului cu UTA, 0-1 pentru arădeni. Săptămâna trecută Ioan Mărginean a atras atenția că fără un conducător echipa nu are niciun viitor. Mărginean ar fi cea mai bună variantă în acest moment pentru Dinamo, varianta Bălănescu practic doar ar complica lucrurile pentru că jucătorii nu au avut niciodată un respect sau o relație bună cu fostul director general care-i ducea cu vorba sezonul trecut în ceea ce privește salariile restante.

Mărginean nu ar spune nu unei veniri la Dinamo unde deja a făcut voluntariat în toamnă încercând să ajute echipe, dar ar vrea să aibă putere cu adevărat să pună lucrurile în ordine și să nu se bage nimeni peste el. Fostul președinte al celor de la Gaz Metan îl cunoaște bine pe Dusan Uhrin pe care de altfel l-a adus la Mediaș anul trecut și ar putea face o echipă bună în momentul de față.

”Acolo e un sat fără câini. Stai și te gândești că ar fi bun și locul de baraj. Eu nu sunt de acord cu Bălănescu, nu știu de unde atâta dragoste pentru Bălănescu, când eram împreună nu prea avea sentimente față de Bălănescu, fiecare știe mai bine ce are de făcut. Poate să fie Danciu conducător, dar el a fost îndepărtat. Bălănescu și Negoiță nu trecea zi fără să spună: Dă-l afară, Dă-l afară pe Danciu!

Danciu îl cunoaște pe Dusan, știu cum gândește fotbalul. Acest lucru trebuie să vă răspundă Anghel, Tararache și Elias. Dinamo are nevoie de un om în vestiar. Lucrurile sunt scăpate de sub control și timpul trece.

Nu sunt de vină jucătorii că au salarii mari. Pentru mine mai grav este faptul că antrenorul schimbă sistemul în ultimele 10 minute în care Dinamo nu a introdus niciodată în ultimele 10 minute să faci schimbări, să introduci fundași centrali, în toată istoria clubului nu s-a întâmplat asta. Eu cred că sunt oameni care pot să vină să strângă rândurile. Iar unul e în studio cu voi (n.r. Ionel Dănciulescu)

Dinamo nu are un vârf, coordonator de joc are, Paul Anton și Fabbrini poate fi. Dinamo are jucători. Mă uitam la Nemec, nu poate, trage de el, săracul. V-am spus de băiatul ăsta care și-a rupt tendonul, el a venit accidentat, eu v-am zis că șchiopăta Akpala. Dați-mi și mie un singur jucător care confirmă, Albentosa poate fi. Golul a fost de portar cu UTA, nu e un transfer reușit.

Trebuie un conducător care să fie lângă antrenor și jucători neapărat, dacă nu vor face asta or să aibă o problemă”, a declarat Florin Prunea la Fotbal Club.

Ionel Dănciulescu însă nu vrea să-și asume greșelile făcute de Mario Nicolae până acum și mai mult decât atât să-și păteze CV-ul cu o eventuală retrogradare a clubului la finalul acestui sezon, așa că a transmis clar lui Dusan Uhrin că discută pentru o revenire dacă vrea în vară.

”Oamenii care sunt acolo trebuie să-și asume lucrurile. Eu sunt bine acolo unde sunt, la CS Dinamo. Cei care sunt să-și asume ceea ce au făcut și să încerce să repare ceea ce au făcut”, a declarat Ionel Dănciulescu prezent în studio.

-->
Previous Promisiunea lui Uhrin: ”Pentru ei n-am niciun sentiment”
Next Eric de Oliveira nu ține ranchiună și-i laudă pe dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *