Helmuth Dukadam e sigur, Pablo Cortacero asigură


Tot mai multe voci din fotbalul românesc cred că spaniolii care au venit nu vor poposi prea mult în România. Ba că sunt prea multe datorii, ba că nu sunt bani, iar acum, ultima variantă, este dacă nu vor intra în play-off, vor pleca. În ciuda tuturor acestor speculații, ibericii au trimis o sumă mare de bani pentru a achita o parte din datorii și au avut o campanie de transferuri spectaculoasă față de ce jucători și antrenori s-au perindat la Dinamo în ultimii ani.

”Dacă Dinamo nu intră în play-off, spaniolii vor pleca! Ei nu au făcut atâtea transferuri pentru viitor. Le-au făcut pentru a avea rezultate imediat, acum”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

Însă Pablo Cortacero i-a asigurat zilele trecute pe suporterii dinamoviști prin intermediul site-ului nostru că nu se pune problema ca ei să părăsească Dinamo.

”Noi am venit în România pentru a rămâne mulți ani și chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist și pentru a sta foarte mult timp aici. Așa că suporterii să nu-și facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo și la a-i reda strălucirea de altă dată”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Cine a fost Mihail Sebastian, celebrat azi de Google cu un doodle special

-->
Previous Gică Popescu se dezice de Dinamo. Regretul pe care îl are în carieră
Next Dinamo București-Universitatea Craiova. Echipele probabile și cotele Betano

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.