HCM Dobrogea a învins Dinamo într-un meci cu scandal


HCM Doborogea Sud a învins Dinamo, scor 27-24, în meciul al doilea din semifinalele play-off-ului Ligii Zimbrilor. Cu două minute înainte de final, galeria dinamovistă a fost evacuată, iar forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Pentru Dinamo au marcat: J.Vrankovic 5; Y.Ragot 4; S.Esteki 4; C.Sandru 3; A.Esteki 3; D.Bera 2; A.Asoltanei 2 și M.Seyedalireza 1.

Cu un minut şi jumătate înaintea finalului, un conflict violent a izbucnit între forţele de ordine şi galeria bucureştenilor, iar partida a fost întreruptă mai bine de 15 minute. Responsabilii cu menţinerea ordinii au intrat în forţă în sectorul ocupat de fanii dinamovişti, au dat cu gaze lacrimogene, iar atmosfera a devenit irespirabilă şi meciul nu a mai putut continua, cele două echipe fiind trimise la vestiare până la calmarea lucrurilor.

După mai bine de un sfert de oră de la întrerupere, fanii dinamovişti au fost evacuaţi din sală, iar meciul s-a reluat de la scorul de 26-24 pentru constănţeni, care au mai reuşit să înscrie un gol şi s-au impus cu 27-24.

Scorul seriei devine, astfel, 1-1, după ce dinamoviştii câştigaseră prima partidă, 27-19. Meciul decisiv se va juca în Sala Dinamo, la jumătatea lunii mai.

Conform suporterilor dinamoviști care au făcut deplasarea la Constanța totul a început de un fan constănțean care a fost scos de forțele de ordine prin zona unde erau ei. După aceste incidente un fan al echipei din Ștefan cel Mare a fost dus la spital cu gâtul imobilizat.

Citește și:

Cosmin Contra vrea revanșa cu FCSB

-->
Previous 10 ani fără Florea Dumitrache
Next Contra: ”Îmi cer scuze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.