Haz de necaz și a ridicat mâna sus: „Trebuia să fiu la lopată, era vina mea!”


Dinamo a bătut cu 3-0 pe Craiova, după ce a riscat să nu joace meciul și să-l piardă la „masa verde” din cauza zăpezii ce a acoperit terenul. Partida a început cu o ora întârziere, iar președintele Alexandru David și-a asumat azi responsabilitatea pentru riscul clubului.

„Am puțină febră musculară, dar e bine că s-a terminat cu bine. Nu mi-e rușine cu ce am făcut. Era important pentru oameni să fiu acolo. S-au întâmplat niște fenomene pe parcursul zilei pe care nu le-am prevăzut. Temperatura a crescut, zăpada a început să se topească, iar aparatul care lucra să îndepărteze zăpada nu a mai făcut față volumului de muncă. A trebuit să suplimentăm, să ne repliem din mers. A fost o greșeală de judecată a mea.

Îmi pare rău, important e că am reușit să terminăm în timp și totul s-a sfârșit cu bine. Eram vinovat, deci nu puteam fi decât la lopată! Am avut emoții că nu vom termina la timp cu zădada. Eu am dat zăpada de la 16:00 la 21:00, secretarul Bogdan Bălănescu a dat la zăpadă de dimineața până seara. E în play-off când e vine vorba de dat zăpada. Dănciulescu a tras de prelată după ce a venit cu echipa la stadion”, a spus Alexandru David, la GSP LIVE.

Citește și:

Nistor e „câine” rău! Răspuns dur pentru Becali

-->
Previous EXCLUSIV Gest FABULOS al lui Penedo înainte să plece din România și de la Dinamo
Next Nistor e "câine" rău! Răspuns dur pentru Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *