Harlem Gnohere despre Dinamo: ”Eu nu am vrut!”


Mircea Rednic i-ar întinde o mână de ajutor lui Harlem Gnohere dacă ar accepta să se întoarcă la Dinamo, dar în continuare echipa din Ștefan cel Mare nu stă prea bine din punct de vedere salarial. El a plecat la FCSB pe un contract de 15.000 de euro, între timp a prelungit și câștigă 20.000 de euro lunar. Lui îi expiră contractul în iunie 2020.

El a povestit ce a însemnat pentru el trecerea de la Dinamo la FCSB:

”Cel mai dificil să trec de la Dinamo la Steaua a fost pentru mine, evident, știam că fanilor le-ar fi greu să accepte această mutare. Fanii lui Dinamo mi-au plăcut foarte mult, mă apreciau, și asta contează pentru mine. Dar eu am luat decizia să plec la Steaua pentru că relația dintre mine și conducătorii lui Dinamo nu mai era măcar acceptabilă. Când mi s-a spus că ”Steaua te vrea”, eu am spus imediat: ”nu, nu vreau să merg acolo”.

Atunci negocierile contractului meu au stagnat, iar propunerea șefilor lui Dinamo a fost jignitoare pentru mine și am fost trimis la echipa a doua. Atunci am știut că trebuie să găsesc o ieșire din acea situație. Nici relația mea cu Andone nu a fost una bună. Primul meu an la Dinamo a fost destul de bun, cred, dar oficialii lui Dinamo nu m-au respectat în cel de-al doilea an, mai ales la nivel de contract. Mi-au făcut o propunere foarte proastă. Am auzit oameni în România, chiar din acel club, care au spus că mi-au oferit foarte mulți bani pentru a rămâne la Dinamo, dar nu a fost așa!

Eu l-am anunțat pe Rednic înainte de propunerea de prelungire a contractului că vreau să rămân la Dinamo. În acel moment eu câștigam 4500 de euro la Dinamo, iar apoi mi s-a oferit un contract cu o mie de euro mai mult. Mi s-a părut o ofertă lipsită de respect. Deci nu, n-am putut explica acest tratament din partea oficialilor. Inițial, plecarea mea la Dinamo nu a fost prima mea opțiune. Pentru fani, chiar nu am vrut să fac asta. Dar startul la echipa a doua a fost îngrozitor. Apoi Steaua a făcut o ofertă bună și am preferat să nu merg în Arabia Saudită sau Qatar. N-am vrut să plec din România și din București”, declara Harlem Gnohere pe 21 august 2017 pentru site-ul footballski.fr.

Citește și:

Ce înseamnă să ai BANI. Rednic are ochi, Negoiță n-are finanțe

-->
Previous Ce înseamnă să ai BANI. Rednic are ochi, Negoiță n-are finanțe
Next Gabriela Firea face un anunț CATEGORIC privind stadionul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *