Haos la Dinamo. De ce n-a venit nimeni în locul lui Neagoe


Dinamo e cu adevărat acum în cel mai greu moment din istorie. Un club complet dezbinat deși Ionuț Negoiță a dat afară foarte mulți angajați și mai sunt o mână de oameni la Rin care se ocupă de Dinamo.

Oamenii sunt împărțiți pe mai multe fronturi, dar nimeni nu mai are voie să vorbească la Rin cu Mircea Rednic. Și nici la echipa de fotbal. Unde domnește și acolo haosul, deși conducătorii anunță că e liniște deplină.

Așa cum v-am informat în exclusivitate, jucătorii erau neplătiți înainte de meciul cu Viitorul de 3 luni. În aceiași situație erau și bucătarul, femeia care se ocupa de spălarea echipamentelor și magazionerul. Care și-au depus demisiile. Între timp, bucătarul a revenit asupra deciziei. ”Sunt oameni care trăiesc cu 2000 de RON pe lună, renunță la weekend-uri, la tot, pentru Dinamo, și ei au nevoie de bani ca să-și întrețină familiile. Și în acest moment oamenii care au rămas au o lună neplătită. Situația nu e deloc roz”, ne-a declarat un om din cadrul echipei.

Iar jucătorii simt că această presiune, pe care Eugen Neagoe a încercat să o ia asupra lui și să încerce să rezolve lucrurile. Și a vorbit cu conducerea ca aceste probleme să fie cât mai repede rezolvate. Și o parte din ele au fost, dar după celebrul 5-0 de la Ovidiu.

Citește și:

Laude pentru Grozav, care e pe lista unui uriaș din Ungaria: ”Țin la el ca la nevastă-mea!

Previous Laude pentru Grozav, care e pe lista unui uriaș din Ungaria: ”Țin la el ca la nevastă-mea!
Next Mutare neașteptată? Ce au de gând dinamoviștii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *