--> -->

Hanca: ”Sper să învățăm din greșeli”


-->
Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, nu vrea să plece de la Dinamo înainte să câștige un titlu de campion cu echipa pe care atât el, cât și soția sa, o susțin de mici copii.

”Mi-aș fi dorit să terminăm puțin mai sus, să câștigăm titlul. Dar acesta este fotbalul, sper să învățăm din greșeli și să câștigăm campionatul”, a spus vedeta lui Dinamo.

Deși ”câinii” nu excelează în ceea ce privește transferurile, Hanca rămâne încrezător în metodele de pregătire ale lui Cosmin Contra și încearcă să ajungă într-o formă cât mai bună până la startul campionatului.

 ”Fiecare antrenor are metodologia lui și, mai ales, preparatorii lor. Până acum au fost antrenamente bazate pe forță și de-acum vor începe antrenamentele cu mingea. Noi trebuie să ne vedem de pregătire, să fim sănătoși și să dăm totul. Restul, transferurile trebuie să le rezolve conducerea. Obiectivul meu este să fiu sănătos și să joc cât mai bune în primul joc oficial pentru Dinamo”, a completat cel mai bun pasator al ”câinilor” din ultimii 10 ani.
El își dezvăluie filosofia de viață: ”Eu nici când eram rezervă la Tg Mureș nu am dat vina pe antrenor. Dacă era o problemă, era la mine. Eu am încercat să muncesc mai mult la antrenament, să am un stil de viață mai echilibrat, atât pe teren, cât și în afară”.
Hanca se așteaptă ca acum, după Valentin Lazăr și Claudiu Bumba, și noul său coleg de cameră, Steliano Filip, să se transfere în străinătate: ”Mă bucur foarte mult pentru ei. Poate se va transfera și Steliano Filip cât mai repede. Nu prea vorbim despre aceste lucruri (transferuri). În perioada asta nici nu prea vorbim în cameră, suntem prea obosiți.”

Citește și:

Vești bune pentru dinamoviștii care pariază

Previous Nedelcearu: "Este normal"
Next Mihai Neicutescu: ”Sunt mulțumit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *