Hanca: ”Nu a venit nicio poliție la hotel”


Mijlocașul lui Dinamo, Sergiu Hanca, îi ia apărarea lui Steliano Filip, despre care s-a scris că ar fi băut împreună cu alți doi colegi până dimineața și din cauza zgomotelor pe care le făceau un client a chemat poliția.

„Eu nu am fost afectat, nu am de ce să fiu afectat, nu am fost implicat în nimic. «Stelu» a fost foarte afectat de ce a văzut în presă, dar nu s-a întâmplat nimic. Aseară ne-am uitat la Leipzig cu Bayern, iar apoi ne-am băgat la somn.

Nu a venit nicio poliție la noi la hotel, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri”, a declarat Hanca, la TV Digi Sport.

Prosport.ro a anunțat ieri că Steliano Filip, alături de alți doi colegi, s-ar fi îmbătat în noaptea dinaintea meciului cu Aerostar Bacău. „Nici nu putem confirma, nici nu putem infirma”, au spus oameni din Poliția Municipiului Piatra Neamț și managerul Central Plaza Hotel pentru sursa citată.

Totul s-ar fi petrecut ieri dimineață, în jurul orei 5:00, când un client a sunat la poliție din cauza zgomotului pe care Filip și cei doi colegi îl făceau.

„Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători. Agentul le-ar fi zis «Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă». După s-au calmat. Există fişă de intervenţie.

Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult”, a spus o sursă pentru Prosport.ro.

-->
Previous Miriuță: ”Ne dorim să câștigăm Cupa României. Vor plăti”
Next S-a dat muzica mai tare. Ce spun polițiștii despre vinovat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *