Hanca: ”Ne batem cu Viitorul pentru locul 2”


Sergiu Hanca a fost omul partidei cu Viitorul, victorie care le redă speranțele dinamoviștilor pentru un titlu de campioană. Cu toate acestea, mijlocașul dinamovist crede că ei se vor lupta doar pentru locul 2.

”Sunt foarte fericit că am marcat dar cel mai fericit sunt că am reușit să câștigăm. Prefer să jucăm toate meciurile așa și să câștigăm. Ne gândim doar la meciul următor, trebuie să câștigăm la Craiova. Este cel mai bun sezon al meu, cu siguranță ne vom lupta cu ei pentru locul 2. Nu mă privește ce se întâmplă la Steaua și ce rezultate fac ei. O să avem meciuri directe cu FCSB și atunci trebuie să câștigăm”, a declarat Sergiu Hanca.

Dan Nistor a vorbit și el la finalul partidei și spune că este foarte fericit și abia așteaptă să sărbătorească în această seară Paștele.

”Important e ca echipa a câstigat, ne desparte doar doua puncte de locul 2. Cred că azi am meritat victoria deplin, putea să fie un scor mult mai mare, au avut posesia, să spunem adevărul. Mă bucur pentru Hanca și sper să ajungem cât mai sus. Mergem acasă să sărbătorim aceste sărbători de Paște, să stăm alături de familie și de mâine iar la treabă” a declarat Dan Nistor.

Citește și:

Contra: ”Am făcut un cadou tuturor dinamoviștilor”

-->
Previous Victoria lui Hanca! Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu!
Next Contra: ”Am făcut un cadou tuturor dinamoviștilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.