Hanca explică de ce nu mai vrea un stadion cu pistă


Sergiu Hanca a fost omul meciului în partida cu Viitorul, și, la final, a explicat într-un mod inedit de ce ar vrea ca Dinamo să aibă parte de o nouă arenă.

”Acestea sunt lucruri care nu mă privesc, dar în ceea ce ne privește pe noi, fotbaliștii, ne-am dori un stadion fără pistă, pentru că atunci când dai gol și mergi, traversezi pista până la fani, e departe”, a spus cel care a înscris cele două goluri ale dinamoviștilor.

Stadionul Dinamo este singurul căruia nu i s-au făcut analize CNI pentru expertizele tehnice, avizele, studiile de teren și studiile de prefezabilitate.

Compania Națională de Investiții a trimis un comunicat pe 12 aprilie prin care anunța că s-au finalizat expertizele pentru 3 dintre acestea, stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Stadionul Dinamo ar trebui modernizat pentru EURO 2020, dar, pentru moment, situația acestuia e neclară.

Pe 20 martie, CS Dinamo și Nicolae Badea au avut o întâlnire, iar cele două părți au spus că au ajuns la un acord cu privire la stadion. Totuși, Compania Națională de Investiții a precizat că stadionuI „nu a fost predat către CNI pentru a putea fi demarate procedurile specifice pentru avizarea indicatorilor tehnico-economici”.

 

Previous GALERIE FOTO 3116 de oameni au făcut Paștele pe stadion
Next Dinamo are reprezentanți la Campionatele Europene de Gimnastică

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *