Hai că Dinamo mișcă! Doi au făcut vizita medicală, e așteptat și un portar italian


Dinamo a oficializat astăzi transferul lui Jordan Mustoe, fundaș englez aflat cu echipa în cantonament în Antalya, dar se mai pregătesc alte două mutări. Și dacă totul va fi în regulă vor chiar trei tranzacții, fiindcă mai este așteptat și un goal-keeper din Italia.

Mijlocasul malian Mamoutou N’Diaye şi angolezul Alexander Christovao au efectuat, miercuri, vizita medicală la Dinamo şi urmează, în cel mai scurt timp, să semneze cu formaţia din Ştefan cel Mare, a anunțat Telekom Sport.
De asemenea, Rednic vrea să-şi acopere şi postul de portar. Italianul Luca Mazzoni negociază cu Dinamo şi are şanse importante să ajungă la echipă după ce irlandezul McDermott s-a jucat de-a tratativele. Goalkeeperul în vârstă de 34 de ani a evoluat mai mult la echipe din Serie B, dar are şi o prezenţă pe prima scenă a fotbalului italian. În sezonul 2004/2005 a jucat un meci pentru Livorno în Serie A.

Mamoutou a mai jucat pentru Gent, Mons, Zulte Waregem, Antwerp şi Al Medina. Christovao a mai jucat pentru Groningen, Cambuur sau Sosnowiek.

Citește și:

Nu se mai înțelege nimic! Permutări + o decizie ce e regratată acum

-->
Previous Pfff, unde a ajuns să joace Grozav! Locul 11 din 12
Next EXCLUSIV DIN ANTALYA Fără CĂPITAN Cine poartă banderola acum la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *