Hagi tratează cu respect Dinamo


Hagi este un vechi rival al dinamoviștilor, atât în calitate de fotbalist, cât și antrenor. Chiar dacă a fost un ”client” de tradiție al galeriei ”câinilor”, managerul tehnic al Farului a avut cuvinte de apreciere pentru adversarul de mâine seară.

”Jucăm contra unui adversar cu o tradiție importantă, cu o istorie importantă, unde trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem aspira la toate obiectivele noastre. Vrem să venim cu victoria la Constanța.

Sper să facem un meci bun, contra unei echipe bine organizate, care crește de la meci, care arată bine în ultimul timp.

Dinamo e o echipă care ușor, ușor vrea să se dezvolte, să ajungă la ceea ce a fost înainte, o echipă de mare tradiție, puternică și care arăta putere din toate punctele de vedere, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Să fim aceeași echipă care am obișnuit să fim în ultima perioadă, adică în ultimul an.

Trebuie să mergem să ne gândim doar la cele 3 puncte, avem nevoie de ele. Va ieși un meci interesant, bun, cu toate că e prima oară când ne întâlnim”, a comentat Gheorghe Hagi.

„Și noi, și Dinamo jucăm pe același teren. Sunt detalii care contează, dar trebuie să ne adaptăm, indiferent cum arată. Ne așteaptă o săptămână importantă, cu meci intermediul, cu Cupă, meci greu, vedem cum vom gestiona. Avem nevoie de puncte, de victorii, ca să urcăm acolo sus”, a explicat antrenorul constănțenilor.

Previous Badea și Borcea, deciși să investească în fotbal
Next De ce n-a purtat banderola cu Hîldan: ”Asta-i adevărul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *