--> -->

Hagi: ”Se vede că Rivaldinho e fiul lui taică-su”


-->
Antrenorul și finanțatorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a vorbit despre partida pe care o va avea duminică seară, pe stadionul din Ștefan cel Mare, cu Dinamo.

„Nu avem probleme de lot, mergem încrezători, dar conştienţi că întâlnim o echipă puternică. Dinamo este în creştere, arată bine de la meci la meci, dar şi noi avem atuurile noastre”, a declarat Hagi astăzi într-o conferință de presă.

Tehnicianul consideră că atacantul dinamovist Rivaldinho este într-o creştere de formă pe care jucătorii săi trebuie să-l blocheze. „Rivaldinho a crescut de la meci la meci, a venit modest. Şi sămânţa, dacă e adevărat că e a lui taică-su, se vede, vede golul, simte golul, e un jucător interesant. Se vede de la meci la meci că îşi doreşte. Sunt puternici pe centru, Nemec şi Rivaldinho, trebuie să blocăm bine, să avem capacitatea asta şi apoi să-i facem pe atacanţii noştri să fie mai buni ca ai lor. Avem şi noi jucători buni”, a mai spus Hagi.

Iniţial, când Rivaldinho a semnat cu Dinamo, Hagi a glumit pe seama atacantului, spunând că trebuie să aşteptăm pentru a fi siguri că e chiar fiul lui Rivaldo, după jocul pe care îl va presta.

Previous Ei vor decide soarta stadionului Dinamo
Next Monica Iagăr candidează la președenția Federației de Atletism

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *