Hagi: ”Nu suntem o echipă mare”


Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a vorbit aseară despre partida pierdută cu Dinamo, 2-1, în Ștefan cel Mare. El n-a vrut să spună că mai trag la titlu sau chiar dacă ”campionatul se joacă încă”.

”A fost un meci de care pe care, am avut și noi ocaziile noastre, ei au fost mai concreți, au marcat la ocaziile pe care le-au avut, învățăm, suntem mândri de ce am făcut până acuma. Nu suntem o echipă mare, dar putem crește, putem deveni. Am făcut lucruri extraordinare sezonul asta. Ne batem cu cele mai bune echipe din România. Mergem înainte, se joacă încă, vom vedea ce se va întâmpla. Noi încercăm să facem ceva aproape imposibil. În sport nu se vorbește înainte, trebuie să demonstrezi pe teren că ești bun. Trebuie să ne revenim și să căutăm la fiecare meci victoria”, a declarat după meci Gică Hagi.

Fostul dinamovist, George Țucudean, a înscris aseară în poarta fostei echipe în minutul 77, dar acest fapt spune că nu i-a trezit niciun sentiment special.

”Se complică lucrurile dar atâta timp cât sunt șanse normal că ne dorim să câștigăm campionatul. Asta este fotbalul, am controlat prima repriză clar, sper să avem un rezultat pozitiv la următorul meci. Diferența s-a făcut pe tabelă, nu pe teren. Se întâmplă să pierzi după un meci bun. Orice gol îmi dă încredere, nu contează împotriva cui. Orice meci este decisiv. Sperăm să se încurce Steaua. Va fi un meci decisiv cel următor”, a declarat Țucudean.

Citește și:

GALERIE FOTO 3116 de oameni au făcut Paștele pe stadion

-->
Previous Contra: ”Am făcut un cadou tuturor dinamoviștilor”
Next Contra, despre lupta pentru cupele europene

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.