Hagi: ”Dinamo e un club atât de frumos, de puternic”. Sfatul antrenorului pentru ”câini”


Gică Hagi a făcut aseară o radiografie a ceea ce se întâmplă la Dinamo în ultimul timp și le-a dat un sfat celor care conduc în acest moment destinele acestui club.

”Dinamo e un club atât de frumos, atât de puternic, care emană personalitate, e păcat. Ei trebuie să strângă puțin rândurile, să-și vadă de bucătăria lor interioară bine, e păcat ca la un club atât de mare oamenii să se certe între ei. Eu cred că asta este cea mai mare problemă a lor, că se ceartă între ei. Trebuie să se unească, să fie împreună, nu știu cum să facă asta, dar trebuie să se unească și să aibă oameni foarte puternici. Noi suntem formatori. Real Madrid și Barcelona vor rămâne mereu Real Madrid și Barcelona. Cum Steaua și Dinamo vor rămâne mereu cele mai bune cluburi din România. Pentru mine lucrurile astea sunt importante. Noi trebuie să fim formatori, să-i mai batem din când în când, să le dăm jucători, ei să fie puternici, să facă performanțe.

Ei când au mers bine, fotbalul românesc a făcut performanțe în Europa. Ei strângeau cei mai buni jucători din România. Trebuie să facă din nou asta. Ei pot face, cu spiritul pe care îl au ei, lucruri foarte mari în Europa. Ei, Craiova, Steaua. Noi venim din spate, facem anumite lucruri, dar ne trebuie ani, ce au ei nu poți să cumperi. Spiritul, tradiția, e greu să o înlocuiești. Noi încercăm acum să facem un spirit k-lumea ca și echipă campioană. Când Steaua și Dinamo va fi la nivelul cel mai mare, fotbalul românesc poate să dea campioni europeni sau mondiali. Acolo trebuie să fie cei mai puternici oameni, cei mai buni oameni, și Steaua trebuie să facă ceva, și Dinamo trebuie să facă ceva. Nu e normal ce se întâmplă.

Mie îmi convine, că eu îi bat acum și-mi merge bine. Dar eu ar trebui să fiu formatorul lor, chiar dacă din când în când îi mai bat. E greu pe termen scurt sau mediu să aspiri la ce au ei. Doar când ești acolo poți să-ți dai seama cât de mari au fost. Și sperăm să mai fie. Dacă nu să vină alții”, a declarat Gheorghe Hagi.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat Neagoe după umilința cu Viitorul

Previous ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat Neagoe după umilința cu Viitorul
Next ULTIMA ORĂ Dezvăluire IMPORTANTĂ. Motiv interpretabil pentru dezastrul de la Ovidiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *