Greva la Dinamo: „Nu suntem respectați”


Revoltă la Dinamo. Nemulțumiți de întârzierile salariale, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă și nu vor să dispute următoarele două amicale. Cel de mâine cu Unirea Slobozia și cel din weekend cu Metaloglobus.

Deși suporterii i-au îndemnat să aibă răbdare și le-au oferit promisiuni că lucrurile se vor mai stabiliza, jucătorii sunt exasperați de incertitudinea de la nivelul clubului și de lipsa comunicării.

„Da, este adevărat. Nu vom juca în acel amical. Vom vedea ce se va întâmpla. Îmi pare rău s-o spun, dar nu suntem respectați”, a „tunat” Ante Puljic, unul dintre liderii vestiarului, într-un dialog cu GSP.ro.

Luni, urmează o ședință extraordinară la Dinamo. Vor fi prezenți oamenii din DDB, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și, în funcție de ce se va stabili în privinița sa, și Mario Nicolae.

„Deocamdată, de mâine sunt, oficial, liber. Rămâne de văzut dacă ne înțelegem. Dacă între timp se schimbă ceva și cădem de acord, cu mare drag. Mai ales că sunt în discuții avansate cu mai mulți jucători, cu sponsori”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Fanii continuă să lupte singuri pentru salvarea lui Dinamo, iar ultima acțiune este de felicitat.

CUPA DDB ÎȘI CAUTĂ SPONSORUL Ne pregătim pentru cel mai important eveniment al suporterilor din acest an, prima ediție a Cupei DDB. Competiția se va desfășura Dumincă, 11 iulie 2021, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Suntem în căutarea unui sponsor principal, care va da și numele acestei competiții: “CUPA DDB – Numele Sponsorului” Nume ce va apărea în toate articolele și comunicatele noastre pe tema Cupei DDB.

În plus, va fi prezent pe bannerele din jurul terenului, pe trofeu și pe toate materialele promoționale, beneficiind astfel de expunere în mass-media, presa urmând a fi invitată la eveniment. AȘTEPTĂM ȘI ALȚI PARTENERI Pentru evenimentul din data de 11 Iulie, avem și alte pachete de sponsorizare disponibile: Baner 5m x 1.5m + logo pe panou publicitar, cost 5.000 RON, Baner 2m x 1.5 + logo pe panou.

La “Cupa DDB – Numele SPONSORULUI” sunt înscrise 14 echipe până în acest moment, interesul suporterilor pentru competiție fiind foarte mare. Împreună cu partenerii noștri vom salva Dinamo! CONTACT DDB Așteptăm pe email-ul cupaddb@programddb.ro ofertele companiilor interesate să dea numele competiției și a celor care vor să apară pe materialele publicitare. Suma pentru a deveni sponsorul principal pornește de la 5000 €. Compania cu oferta cea mai mare va da numele primei ediții a Cupei DDB. Mulțumim tuturor! ÎMPREUNĂ FACEM SPECTACOL – Comunicat DDB

Citește și:

Dinu: „Cortacero a și uitat de Dinamo”

-->
Previous Conducătorul pe care DDB îl vrea după intrarea în insolvență
Next Prima reacție a lui Mureșan legat de venirea la Dinamo: "Voi fi alături de ei"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *