Gomelt așteaptă DERBY-ul. Ce a spus despre meciul cu FCSB


Tomislav Gomelt este cu siguranță cel mai așteptat transfer pe care l-au reușit ”câinii” în această vară. Tânăr, doar 23 de ani, mijlocaș care poate juca atât pe stânga, cât și pe dreapta, a început deja pregătirea cu Dinamo, dar mai are de recuperat din punct de vedere fizic.

”Sunt fericit că am devenit ”câine”. Am văzut în aceste două zile de la sosire o atmosferă foarte bună, jucători de echipă mare. Când am aflat că sunt dorit de Dinamo, m-am gândit să accept repede, știam despre ce e vorba. N-am stat degeaba în vacanță, m-am antrenat cu instructorul meu de fitness, în câteva zile voi fi la potențial maxim. Eu sper ca pentru derby-ul cu Steaua să fiu sută la sută. Acum, depinde și de Mister când va dori să se bazeze pe mine. Nu știu dacă voi juca împotriva Voluntariului. Dar cu Steaua, da, sunt sigur că voi fi pregătit!

La Tottenham el era văzut când era junior noul Luka Modrici, și a comentat acest lucru ieri într-o conferință de presă.

”Eu sper că am gena lui Luka Modrici de campion. Sunt complet focusat pe pregătire, dar trebuie să recunosc că sunt complet diferit ca stil, ca fizic, față de Modrici. Suntem fotbaliști diferiți. Pot juca în orice sistem de joc, bineînțeles chiar și în 4-3-3, ca la Dinamo. Joc oriunde la mijloc”, a declarat Gomelt.

”Gomelt e mijlocaș de picior stâng, poate juca pe multe poziții. Mi l-am dorit foarte mult”. Florin Bratu, antrenor Dinamo

-->
Previous Un fost campion dinamovist ar putea prelua Voluntariul după meciul cu "câinii" de diseară
Next Răspunsul lui Ionel Dănciulescu pentru Mihai Stoica. Ce spune despre mileuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *