Gnohere nu vrea pace. Ce spune despre Rednic


Harlem Gnohere a fost adus în România de Mircea Rednic pe vremea când „Bizonul” era supraponderal și liber de contract. A jucat bine la Dinamo, apoi a trecut la rivali pentru 250.000 de euro, va fi unul dintre cei mai grei adversari duminică. Atacantul s-a certat cu familia Rednic, care l-a și dat în judecată pentru comisionul neîncasat în momentul transferului.

Rednic a declarat că așteaptă scuze din partea francezului, doar că „Bison”, cum îi spune el, nu are astfel de intenții. „Eu să-mi cer scuze lui n-am de ce, fiindcă n-am greşit cu nimic. Dacă cineva trebuie să-şi ceară scuze, atunci acela este chiar el, Mircea Rednic”, le-a zis Gnohere coechipierilor.

Rednic a râs de ceea ce a reuşit Gnohere la FCSB: „Mi-aduc aminte că atunci când a ales să meargă acolo a zis că vrea performanţă. Am văzut ce performanţă a făcut. A luat vreo două titluri şi nu ştiu câte cupe”, a spus râzând Rednic. De când e Gnohere la FCSB, clubul lui Becali n-a cucerit niciun trofeu intern”. Nici Gnohere nu a rămas dator, scriind la vremea respectivă: „Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră”.

Citește și:

Rednic îi fură un jucător lui Gigi Becali. Ce are în plan

Previous Rednic îi fură un jucător lui Gigi Becali. Ce are în plan
Next Povestea IMPRESIONANTĂ a lui Simon Zenke. De ce încă nu a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *