Gnohere, la Dinamo? Cum s-ar putea face mutarea anului


Dinamo ar putea profita și ar putea aduce un atacant foarte apreciat în trecut la Dinamo și unul care a demonstrat în campionatul intern. Este vorba despre Harlem Gnohere, care deși era în discuții cu anumite echipe din afară, criza financiară îi poate pune în pericol următoarea mutare.

Lui Gnohere îi expiră contractul în vară. În cantonamentul de la Marbella, la ultimul meci pe care „câinii” l-au jucat pe Dama del Noche, pe un teren de lângă cel pe care se roș-albaștrii se antrenau, atacantul a venit și s-a îmbrățișat cu Puljic și cu alți fotbaliști pe care i-a avut colegi în perioada în care a stat la Dinamo și aceștia i-au transmis că îl vor înapoi.

Astăzi Gigi Becali l-a amenințat pe Gnohere că dacă nu-i convine șomajul tehnic nu-l mai plătește deloc.

„Mie nu îmi face nimeni ordine la mine în casă, iar situația financiară doar eu o știu cel mai bine și caut să îmi întind plapuma cât pot eu în această perioadă grea.

Este alegerea mea să îl trimit și pe Gnohere în șomaj și îi transmit să nu mă enerveze că nu o să mai vadă niciun ban.

El nu vede ce se întâmplă la toate clubururile din Europa?

A uitat cât m-am rugat de el să semneze prelungirea de contract?!

Sunt perfect acoperit ca să îl trimit și pe el în șomaj tehnic, așa cum v-am mai spus că o să fac cu Momcilovic, Adi Popa, Stan și Bălgrădean.

Tot văd că unii comentează, că vezi Doamne uite ce face Gigi Becali! Ce face Gigi Becali? Încearcă să nu își ducă în cap afacerea. Pe banii mei toți se pricep să îmi dea sfaturi, iar dacă îi pun să plătească un salariu de 20.000 de euro pe lună, plus taxe , nu scot niciun ban din buzunarul lor”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Citește și:

VIDEO Părintele Pimen din Muntele Athos ne învață cum să depășim pandemia. Rețeta perfectă

-->
Previous Ionel Ganea, acuze grave: "E blocat"
Next Vrea să-și încheie cariera la Dinamo și joacă meci de meci în pandemie: "Nu e ușor"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *