Gnohere, înapoi în Ștefan cel Mare? Cum s-ar putea realiza mutarea


Harlem Gnohere are zilele numărate la FCSB. Gigi Becali vrea să scape de jucătorul francez și de salariul imens în acest moment al acestuia, 15.000 de euro. El mai are contract până pe 30 iunie 2021, dar sunt slabe șanse ca acesta să mai continue la FCSB.

Atacantul este unul dintre puținii jucători care a fost trimis în șomaj tehnic. Practic, Becali a apelat la această soluție doar pentru cei de care vrea să scape cât mai curând. Dar de pe 15 mai patronul FCSB va trebui să-i plătească salariul întreg, care ar fi cel mai mare în acest moment de la FCSB.

Gigi Becali este supărat pe Gnohere, care ar fi sugerat pe o rețea de socializare că ar avea Alzheimer, iar colaborarea dintre cei doi ar putea înceta în curând.

În cazul în care cineva ar prelua echipa din Ștefan cel Mare, Harlem Gnohere n-ar spune nu unei oferte de la Dinamo pentru a reuși să-și ia revanșa față de Becali, despre care consideră că l-a nedreptățit în ultimul timp. Rămâne de văzut însă dacă spaniolii vor reuși să cumpere Dinamo pentru că până în acest moment nu este nimic clar.

Citește și:

Dinamo, pe primul loc în Liga 1 în pauza competițională

Previous Dinamo, pe primul loc în Liga 1 în pauza competițională
Next Asta da veste bună. Un conducător de TOP ar putea veni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *