Gnohere: „Fanii lui Dinamo m-ar asasina”


Fostul atacant al lui Dinamo Harlem Gnohere, 29 de ani, în prezent cel mai în formă atacant al rivalilor de la FCSB, a mers acasă, în Franța, unde a participat la o emisiune sportivă, „Le Vestiaire”, unde a dialogat cu unele dintre legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit și William Gallas.

Gnohere a vorbit despre rivalitatea Dinamo – FCSB și despre trecerea de la formația alb-roșie la echipa stelistă, dezvăluind că a primit amenințări.

Întrebat de Frank Leboeuf dacă ar face și el gestul făcut de Nabil Fekir (n.r. jucătorul lui Lyon care le-a arătat tricoul fanilor lui Saint-Ettiene și a iscat un scandal imens. Video AICI) în fața peluzei lui Dinamo, Gnohere a răspuns clar: „Nu. M-ar asasina. Eu am jucat la Dinamo, iar fanii m-ar asasina dacă aș face asta. Fanii lui Dinamo m-au huiduit și m-au făcut negru”.

Dialogul stelistului a continuat cu Petit. Fostul mijlocaș l-a întrebat despre trecerea la de la Dinamo la FCSB: „Tu ai jucat la Dinamo și ai trecut la marea rivală? Ai primit amenințări cu moartea?”.

„Da, am primit amenințări. Și eu, și familia mea. Dar așa e fotbalul. Fanii sunt diferiți pe stadion, când sunt pe stradă nu se comportă așa”, a dezvăluit Gnohere.

Gnohere a venit la Dinamo în vara lui 2015, iar la FCSB a plecat în ianuarie 2017. Pentru echipa alb-roșie, atacantul are 24 de goluri în 59 de mecuri, iar pentru FCSB are 17 reușite în 38 de partide.

Citește și:

Rivaldo pune presiune pe Dinamo. Ce le cere oficialilor

-->
Previous Rivaldo pune presiune pe Dinamo. Ce le cere oficialilor
Next BRAVO Un alt tânăr de viitor a marcat astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *