Gnohere, declarații oficiale despre Dinamo: ”Mi-aș dori”


-->
La Dinamo e haos, jucătorii sunt neplătiți și au făcut grevă astăzi, cu greu fiind convinși să revină luni la antrenamente, dar Harlem Gnohere vrea să se întoarcă în Ștefan cel Mare pentru suporteri.

”Cu siguranţă! E o echipă la care mi-aş dori să revin. Eu am mare respect pentru Dinamo, dar nu ştiu, vom vedea. M-am simţit bine acolo şi m-aş întoarce.

E clar că venirea mea aici (n.r. – în România) m-a ajutat să progresez cu antrenorii pe care i-am avut. Am fost mereu la un nivel performant. Aşa cum am spus, nu vreau să mă precipit, să spun că nu voi reveni aici. Vom vedea după vacanţă.

La ambele echipe (n.r. – Dinamo şi FCSB) m-am simţit foarte bine. La Dinamo e clar că e o atmosferă aparte, cu acei suporteri în spate. La derby-uri e ceva fantastic.

La FCSB a fost mai dificil, pentru că nu am avut foarte mulţi suporteri, dar când veneau la stadion, ne încurajau. La derby-uri, în cupele europene, au fost şi ei acolo, alături de noi, şi au fost magnifici!”, a declarat Harlem Gnohere, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Probleme mari la Dinamo. Grevă fără precedent. Motivul real

Previous Prunea iese la atac și explică de ce jucătorii au făcut grevă
Next Un jucător rupe tăcerea și explică la ce compromis s-a ajuns după grevă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *