Gnohere a dat cărțile pe față. Ce a spus despre Ionuț Negoiță


Fostul atacant al lui Dinamo, Harlem Gnohere, în prezent legitimat la FCSB, se luptă pentru titlul de golgheter în Liga 1 și tocmai a fost desemnat străinul anului în ancheta deja tradițională a Gazetei Sporturilor. El a oferit un interviu pentru ediția tipărită în care a dat cărțile pe față și a povestit de ce nu a rămas la Dinamo.

Nu cred că sunt multe lucruri diferite între Steaua și Dinamo. Perioada pe care am petrecut-o la Dinamo a fost

foarte bună, în special cea cu Mircea Rednic m-a ajutat foarte, foarte mult. Din păcate, echipa nu a făcut un sezon bun, am pierdut Cupa României…

Când am venit la Steaua nu a fost deloc o alegere în care să conteze banii. Am mai avut oferte bune din Qatar și din Arabia Saudită. Eu voiam să joc în cupele europene și asta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la Steaua. Nu am făcut o alegere doar pentru bani, așa cum ar putea crede unii, dar e clar că a fost o problemă că domnul Negoiţă nu a găsit cea mai bună soluţie pentru durata contractului, iar mai apoi în privinţa banilor. Nu asta a contat însă decisiv.

Dacă puteţi să mă credeţi, pentru mine fotbalul e mai important decât banii. Eu vreau să joc! Nu că nu ar conta banii, dar pasiunea pentru fotbal e mult mai mare. Îmi place să joc, să ajung în cupele europene, fie în Europa League sau în Champions League”, a declarat Harlem Gnohere pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Previous Torje se desparte de Karabuk. Ce șanse sunt să revină în România
Next Giani Kiriță, atac foarte DUR la adresa lui Miriuță și a jucătorilor

1 Comment

  1. custov
    decembrie 20, 2017
    Răspunde

    mirosi rau a OAIE ,berbecule,ai venit la noi de 1tona si ai fugit chiar daca nu banii sunt importanti pentru tine /////////////????????????????!!!!!!!!!!!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *