Glumele zilei: recomandare pentru Negoiță și de ce crede un posibil viitor patron că echipa are șanse la titlu


-->
A fost o zi plină la echipa din Ștefan cel Mare, deși singura chestie reală, și îmbucurătoare, este că Eugen Neagoe a părăsit spitalul, este acasă și a mărturisit că se simte bine după preinfarctul de duminică noaptea. În rest, din nou zvonuri, tentative de a prelua clubul, certuri, iar echipa s-a antrenat sub comanda staff-ului lui Neagoe.

Oficialii din Ștefan cel Mare au căutat și astăzi un înlocuitor pentru ”Geană”, doar că s-au lovit de refuzuri, nimeni nu vrea să preia formația în condițiile de acum. Două detalii au mai descrețit frunțile dinamoviștilor. Mai întâi, o remarcă acidă a lui Cornel Dinu: ”Ca distrugerea să fie completă, la cât cunoaște fotbal și clubul Dinamo, domnul Negoiță ar putea să-l pună antrenor și pe unul care e atent dacă n-a plecat clientul acasă cu cheia de la hotel sau pe unul care are grijă să fie schimbate cearșafurile”.

Apoi, Claudiu Florică a dezvăluit în GSP de ce mai crede în revirimentul echipei: ”Situația nu e dramatică. Totuși, îmi place să spun că Dinamo e doar la 6 puncte de locul 1!”.

Citește și:

Ce a cerut Claudiu Florică pentru a prelua Dinamo. A spus tot, inclusiv cât ar vrea să investească

Previous Neagoe a vorbit în premieră după noaptea de duminică! Ce i-a recomandat doctorul, ce are de gând, ce amintiri are
Next S-a rezolvat problema antrenorului? Cine-i va conduce pe ”câini”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *