GLUMA ZILEI ”Din descriere, omul vrea la Dinamo, nu la FCSB”


Gigi Becali a investit degeaba. Încă un an FCSB a terminat pe locul 2 și caută cu disperare un antrenor care să-i poată aducă sezonul viitor un trofeu și să califice echipa în cupele europene. El s-a orientat spre Edi Iordănescu, doar că acesta a scris clar că nu are de gând să meargă în orice condiții acolo.

”Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaș, mai am 4 etape foarte importante de campionat și încă un an de contract. Îmi doresc continuitate, însă e adevărat că doar în anumite condiții, pentru a produce performanță. Pentru mine clubul Gaz Metan Mediaș ca entitate, echipă, fotbaliștii, au prioritate. În momentul când voi pleca de la Mediaș, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală, unde voi avea un mediu propice succesului, susținere necondiționată, împlicare în selecție, protecția muncii mele și controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, îl cunoașteți deja cu toții, sunt principiile și valorile omului și antrenorului Edi Iordănescu”, a scris antrenorul Gaz Metan Mediaș pe Facebook.

La acest mesaj postat un fan al lui Edi Iordănescu a oferit gluma zilei: ”Din descriere, omul vrea la Dinamo”, i-a lăsat Emil Moldovan un comentariu antrenorului.

Citește și:

Betano, prima casă de pariuri care oferă cote pentru Liga 1 2019/2020

-->
Previous Primele declarații ale lui Ziggy Gordon despre Dinamo
Next Bravo! A fost respectat la Dinamo, scrie istorie acum în Rusia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *