Gluma serii: ”Parcă e chitarist la Untold!”. Cine e cel vizat


Dinamo a învins cu 4-2 în această seară pe Academica Clinceni, primul succes al ediției de campionat. Problema e că roș-albii au ajuns la un număr de 10 goluri primite în 4 etape, au luat două și de la o echipă nou promovată ce a egalat la 2 situația și i-a trecut prin momente de panică pe ”câini”.

Cornel Dinu a împlinit azi 71 de ani, dar a fost fără milă pentru unul dintre apărătorii ce-i calcă pe urme, în sensul că joacă pe postul pe care a strălucit ”Procuroru”. ”Aduceți-l pe Bejan să-l vadă lumea! Nu există ordinărie mai mare și nepricepere și jaf fotbalistic. Iertați-mă că vorbesc așa, dar mi-au venit dracii. E ridicol! Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poți pune, să facă play-back pe scenă.

Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni și el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta? Și pe Moura ăla nu pot să îl văd. Când aduci jucători de play-out, te lupți pentru play-out. Norocul nostru a fost slăbiciunea lor.

Daniel Popa e mult mai bun decât Montini, dacă se insistă cu el. Antrenați-l, pregătiți-l! Avea mereu niște calități. De vreo 13 ani nu mai sunt pregătiți cum trebuie. Nu mai există pasiune. Acum doar banii contează.

De ce nu îl lăsați pe Mihaiu, alt băiat cu potențial? Un club de asemenea valoare nu poate fi condus de niște neica nimeni”, a reacționat Dinu la GSP Live.

Citește și:

Are perfectă dreptate: ”Adormim pe teren!”. Discurs de lider

-->
Previous Bravo, Popică! Declarații tari ale eroului serii + dezvăluire vizavi de introducerea lui
Next Are perfectă dreptate: ”Adormim pe teren!”. Discurs de lider

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE SIRBU
    august 3, 2019
    Răspunde

    Pai daca Cornel Dinu baga 2 saptamini Gerovital mai slab decit acest Bejan nu va juca…

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *