Giuraniuc: ”E blocat total”


-->

Dan Giuraniuc, marketing manager la Dinamo, a vorbit despre contractul roș-albilor cu sponsorul tehnic, Macron. Firma italiană de echipament sportiv s-a înscris la masa credală cu suma de 584.736,76 de euro, datoria acumulându-se în perioada 31 august 2020 – 25 iunie 2021, mandatul lui Pablo Cortacero, scrie gsp.ro.

Conform prevederilor contractuale menționate în raportul administratorului judiciar, Dinamo s-a obligat să comande un minim de 30.000 de tricouri și echipamente mixte în valoare de 300.000 de euro, în caz contrar sponsorul tehnic urma să factureze 50% din target-ul minim. Adică 150.000 de euro.

”E un contract păgubos pentru Dinamo, pentru că e vorba de vânzarea a zeci de mii de echipamente. E greu să le vindem chiar și în condiții normale. Dacă nu reușim să facem asta, se plătesc penalități” a declarat Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

”În ultimele trei săptămâni am discutat cu DDB să găsim o soluție pentru a debloca situația. Urmează să se facă plata restantă către Macron, iar ulterior să avem produse în stoc și să facem o comandă nouă de tricouri.

Am vrut să găsim o soluție pentru produse promoționale, chiar azi am făcut o listă, vor fi cadouri care se vor putea cumpăra din shop. Am vorbit cu Vlad Iacob pentru a gestiona contul de shop separat de cel de parte sportivă, banii care se vor aduna acolo vor rula continuu, pentru a avea produse permanent, să nu rămânem în incapacitate de plată.

Contul la Macron e blocat total, ei așteaptă plata restantă pentru a-l debloca, apoi vor ca plățile să fie făcute 100% anticipat, situația s-a înrăutățit. La finalul sezonului voi încerca să renegociez cei 2 ani pe care îi mai avem, pentru că e un contract nefavorabil lui Dinamo”, a spus Giuraniuc la Radio Dinamo.

Citește și:

Timișoara este ”Capitala Europeană a Culturii”: ”Arătăm întregii lumi potențialul pe care îl are orașul”

Previous Veste bună pentru Dinamo. Fanii se vor bucura
Next Încă un duel APCH - Șerdean. Verdict amânat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *