Giovanni Becali, sfat pentru DDB: ”Până atunci, echipa nu va avea liniște”


Giovanni Becali a vorbit despre situația de la Dinamo. Agentul de jucători consideră că DDB poate să schimbe lucrurile în bine, dar cu o condiție, să se organizeze mai bine sub formă de societate.

”Vina se acordă echipei care nu joacă, dar mai important, a crizei conducerii, la care nu avem un deznodământ de la justiţia romănească, care să spună: «nu mai e ăla, sunt ăştia». Noi nu ştim de cei care semnează acolo, dacă sunt bune, rele, pentru că te aştepţi să vină ăla: «Stai, că eu sunt proprietarul». Cortacero e probabil un om care a crezut că o să fie finanţat de multe fonduri, a avut un sfătuitor pe care îl cunosc bine şi a crezut că urmează aventura vieţii cu el.

A avut câteva sute de mii şi i-a băgat. Cel mai important este acest DDB, care ar trebui să devină o societate anonimă. Trebuie să aibă un grup care să facă parte din comitetul care alege conducerea lui Dinamo. Această societate anonimă trebuie să aibă un preşedinte şi un Consiliu de Administraţie. În momentul acela nu au dreptul să acţioneze pentru Dinamo decât acel C.A. care are un preşedinte. Până nu vor face acest lucru, se vor certa între ei. Până nu vor face asta, echipa nu va avea linişte. Ei pot merge şi în Divizia B. Important e să îi programezi viitorul”, a declarat Giovanni Becali, la Realitatea Sportivă.

Citește și:

Premierul Cîțu despre Vlad Voiculescu și situația de la Spitalul ”Foișor”: ”De văzut dacă mai există onoare”

-->
Previous Miriuță se teme: "Am vrut să-l sun"
Next Un fost jucător și antrenor anunță: „Nu merge cu jumătăţi de măsură la Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *