--> -->

Giovanni Becali face jocurile la Dinamo. Ultima mutare


-->
Giovanni Becali este tot mai apropiat de Ionuț Negoiță, chiar dacă Ana Maria Prodan a încercat în această perioadă să-l propună pe Dan Alexa, dar și să aducă doi jucători în Ștefan cel Mare, pe Teddy Mezague și Danijel Subotic. Cu toate acestea, vărul lui Gigi Becali este în continuare numărul 1 în ”Groapă”, el având majoritatea fotbaliștilor sub contract, dar și antrenorul, pe Claudiu Niculescu. De fapt, el a intermediat ca tehnicianul să vină la Dinamo, convingându-l pe Negoiță că este cea mai bună mutare și că acceptă să vină fără clauză de reziliere.

Iar la începutul săptămânii impresarul s-a implicat din nou în viața echipei. Ionuț Negoiță i-a transmis acestuia să-i spună lui Ionel Dănciulescu să nu mai vină la stadion și să stea în preajma echipei după ce el singur a ales să-și dea demisia din funcția de director general. Patronul de la Rin este foarte supărat pe Danciu-gol, deoarece a anunțat că vrea să plece înaintea meciului de Iași, de unde echipa a plecat învinsă.

”Dacă cei de la Dinamo se concentrează pe prezența mea la echipă, înseamnă că celelalte probleme de la echipă sunt rezolvate. O persoană dragă mie m-a sunat ieri să-mi spună că altcineva din club i-a zis că nu e benefică prezența mea în jurul echipei și lucruri de genul ăsta”. Ionel Dănciulescu, fost director general Dinamo

Citește și:

SURPRIZĂ Când va debuta Gicu Grozav la Dinamo. Lucrurile sunt clare

Previous Ultimele informații despre Salomao. Ce are de gând mijlocașul
Next Declarații EXPLOZIVE azi ale lui Ionel Dănciulescu. Dă de înțeles unde merge

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *